LISÄTIETOJA KUTSUSTA

KILPAILUKUTSUT

Kilpailukutsua/-ilmoitusta lisättäessä tulee järjestelmälle ilmoittaa kilpailun numero, jonka kilpailu on saanut siinä vaiheessa kun se on laitettu näkyville nettiin. Järjestelmä ohjaa automaattisesti kilpailuilmoituksen lisäyslomakkeelle, johon haetaan automaattisesti perustiedot kilpailukalenterista.

Alkuperäisiin kalenteritietoihin et voi enää puuttua vaan täydennät kaavakkeessa lisätiedot (ilmoittautuminen, osallistumismaksut, pankkitili, lisätiedot, julkaisutiedot ja muuta). Muista tallettaa tiedot lopussa. Nettiin tuleva ilmoitus hyväksytään mahdollisimman pian näkyviin. 

 

 

Koko netissä: Koko määräytyy nettisivulla tekstietojen, ja logon (130 pixels x 130 pixels) mukaisesti.

Sisältää: Kilpailun numero, hiihtotapa (maastohiihdossa), kilpailun nimi (vahvennettu), ranking tai massahiihto-merkintä, kilpailun ajankohta (pv), paikkakunta, kilpailupaikka, sarjat ja matkat, ilmoittautumistiedot, osanottomaksut, käyttääkö Kilmoa, kuuluko maksurenkaaseen (MR), tiedustelut, yhteystiedot, nettiosoite, lisätietoa, majoitustiedot tms., lähtölistat (www-osoite), huomioteksti tai tervehdys (lyhyt), järjestävä seura

Kuvat: Valokuva tai seuran logo (koko 35 mm leveä, max korkeus 70 mm)

Kilpailukutsu sisältyy kilpailuluvan hintaan