KILPAILUJEN HAKEMINEN

Kilpailukutsu/-ilmoitukset

Kilpailukutsut ja -ilmoitukset perustuvat kilpailukalenterissa oleviin kilpailutapahtumiin. Ilmoitusta ei voi siis olla ilman kilpailukalenterissa olevaa hyväksyttyä ja numeroitua kilpailutapahtumaa.

Kilpailukutsu/-ilmoitus on tehtävä sääntöjen mukaan tänne internettiin.

Kutsun/ilmoituksen jättäminen

Kilpailukutsua/-ilmoitusta lisättäessä tulee järjestelmälle ilmoittaa kilpailun numero, jonka kilpailu on saanut siinä vaiheessa kun kilpailu on julkaistu Hiihtokalenterissa.

Järjestelmä ohjaa automaattisesti kilpailuilmoituksen lisäyslomakkeelle, johon haetaan automaattisesti perustiedot kilpailukalenterista.

Alkuperäisiin kalenteritietoihin et voi enää puuttua vaan täydennät kaavakkeessa lisätiedot. Muista tallettaa tiedot lopussa. Lajiryhmälle menee jättämisen yhteydessä tieto siitä, että olet jättänyt ilmoituksen. Nettiin tuleva ilmoitus hyväksytään lajiryhmän toimesta mahdollisimman pian näkyviin.

KILMON KÄYTTÖÖNOTTO KILPAILUUN ILMOITTAUTUMISESSA
Kilmon saat kilpailuusi käyttöön ruksaamalla kilpailukutsussa kohdan "Käytämme Kilmoa" ja laittamalla ilmoittautumiskohtaan tarkan ajan milloin ilmoittautuminen päättyy (pvä/klo). Tiedot siirtyvät Kilmoon kun kilpailukutsu on hyväksytty.