Kilpailukutsu

FIS Skandinavia Cup

7.1.-9.1.2022, Falun, Ruotsi

Kilpailutiedot

Kilpailutapahtuman perustiedot

Osoitetiedot
Falun, Ruotsi
Luokitukset
Muu kilpailu
Info
Skandinavia Cup on maastohiihdon maailmancupin seuraavaa tasoa oleva kilpailusarja, jonka kilpailuja järjestetään Pohjoismaissa ja Baltian maissa (Suomi, Norja, Ruotsi, Viro ja Latvia). Skandinavia Cup on avoin kaikille FIS-lisenssihiihtäjille.

Skandinavia Cupin merkitys on jatkuvasti kasvanut. Kovatasoisten kilpailujen lisäksi osallistujille on porkkanana pääsy maailmancupiin. Cupin voittajat (nainen ja mies) saavat henkilökohtaisen osallistumisoikeuden seuraavan kauden maailmancupin ensimmäiselle jaksolle. Vastaavasti kauden aikana cupia johtavat (nainen ja mies) saavat osallistumisoikeuden aina seuraavalle maailmancupin jaksolle säännöissä sovitun aikataulutuksen mukaan.

Skandinavia Cupin osakilpailut ovat erinomainen tapa saada kansainvälistä kilpailukokemusta, ja kilpailujen kova taso antaa hyvän mittarin oman vauhdin kehittämiselle. Skandinavia Cup on myös maailmancupin kisojen jälkeen paras paikka antaa kansainvälisen tason näyttöjä. Kisoja käytetäänkin usein arvokisojen ja maailmancupkisojen tarkkailu- tai katsastuskisoina.
Alkamisaika
7.1.2022 klo. 08:58
Hiihtopiiri
-
TD/TDA
-
Kilpailunumero
71

Yhteystiedot

Kilpailun järjestäjän yhteystiedot

Järjestävä seura
*ei Seuraa