Kilpailukutsu

Lapponia Hiihto

8.4.-11.4.2024, Muonio

Kilpailutiedot

Kilpailutapahtuman perustiedot

Osoitetiedot
Muonio
Luokitukset
Massahiihto
Info
Hiihtopäivät ja -matkat:
ma: 30 km v / 60 km
ke: 25 km v / 50 km
pe: 40 km v / 80 km

Pitkät matkat: miehet/naiset yleinen, puolimatkat: miehet/naiset yleinen, miehet/naiset 60 v.+, miehet/naiset 16 v. ja alle.

Ilmoittautuminen: https://www.lapponiahiihto.fi/ilmoittautuminen-ja-hinnasto.html

Kotisivu: www.lapponiahiihto.fi

Yhteystiedot:
Lapponia-hiihto
Oloshotellintie 25
FIN-99300 Muonio
Puh. +358 16 536 111/Lapland Hotel Olos
e-mail: info@lapponiahiihto.fi

Seuraavat Lapponia-hiihdot:
7.-11.4.2025 (hiihtopäivät maanantai, keskiviikko ja perjantai)

ILMOITTAUTUMINEN LAPPONIA-HIIHTO 2024 ON NYT AUKI!
Vuodesta 1978 järjestetyn Lapponia-hiihdon puoli- ja pitkät matkat tarjoavat haasteita kunto-, kestävyys- ja kilpahiihtäjille Tunturi-Lapin upeissa maisemissa. Hiihtopäiviä on yhteensä kolme ja jokaisena hiihtopäivänä hiihdetään pitkiä ja puolikkaita matkoja. Hiihtofaneille tarjolla on hiihtoviikon aikana kokonaiskilpailu, joka koostuu kolmesta pitkän matkan osakilpailusta. Hiihtotyyli on vapaa.


Päätapahtumapaikkana toimii perinteisesti tasokas Olos, jossa myös kisatoimisto ja maali sijaitsevat ja jossa hiihdon välipäivinä on tarjolla Lapland Hotels Oloksen järjestämää monipuolista oheisohjelmaa. Lapponia-hiihdon järjestää voittoa tavoittelematon yhdistys Lapponia Hiihto ry. .

Viimeisenä hiihtopäivänä palkitaan eri sarjojen kokonaiskilpailujen parhaat pokaalein, ja kaikki osallistuja saavat osallistumisesta Lapponia-mitalin.

Luvassa auringonpaistetta, vaihtuvia olosuhteita, hohtavia hankia ja lukemattomia hiihtokilometrejä Tunturi-Lapin ainutlaatuisissa maisemissa satojen muiden samanhenkisten seurassa. Aurinkolasit ovat must! Suuntaa katseesi kohti Lapponia-hiihtoa ja ilmoittaudu mukaan joukkoon!

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista nimellä Lapponia-hiihto. Seuraa kuulumisiamme, videoita ja kuvia edellisvuosilta, arvontoja ym. liittymällä sivujemme tykkääjäksi.

Lämpimästi tervetuloa Lapponia-hiihtoon!
Alkamisaika
8.4.2024 klo. 09:30
Hiihtopiiri
-
TD/TDA
-
Kilpailunumero
846

Yhteystiedot

Kilpailun järjestäjän yhteystiedot

Järjestävä seura
Lapponia Hiihto