Kilpailukutsu

FIS Skandinavia Cup Norja

10.12.-12.12.2021, Beitostölen, Norja

Kilpailutiedot

Kilpailutapahtuman perustiedot

Osoitetiedot
Beitostölen, Norja
Luokitukset
Muu kilpailu
Info
Ilmoittautuminen 5.12. klo 23.59 mennessä FIS:n lomakkeella sähköpostitse: post@osil.no.
Osallistumismaksu NOK 200 per kilpailu maksetaan hiihtostadionilla sijaitsevaan kilpailutoimistoon.
Jälki-ilmoittautumiset 9.12. klo 16.00 mennessä kaksinkertaisin osallistumismaksuin.

Skandinavia Cup on maastohiihdon maailmancupin seuraavaa tasoa oleva kilpailusarja, jonka kilpailuja järjestetään Pohjoismaissa ja Baltian maissa (Suomi, Norja, Ruotsi, Viro ja Latvia). Skandinavia Cup on avoin kaikille FIS-lisenssihiihtäjille.

Skandinavia Cupin merkitys on jatkuvasti kasvanut. Kovatasoisten kilpailujen lisäksi osallistujille on porkkanana pääsy maailmancupiin. Cupin voittajat (nainen ja mies) saavat henkilökohtaisen osallistumisoikeuden seuraavan kauden maailmancupin ensimmäiselle jaksolle. Vastaavasti kauden aikana cupia johtavat (nainen ja mies) saavat osallistumisoikeuden aina seuraavalle maailmancupin jaksolle säännöissä sovitun aikataulutuksen mukaan.

Skandinavia Cupin osakilpailut ovat erinomainen tapa saada kansainvälistä kilpailukokemusta, ja kilpailujen kova taso antaa hyvän mittarin oman vauhdin kehittämiselle. Skandinavia Cup on myös maailmancupin kisojen jälkeen paras paikka antaa kansainvälisen tason näyttöjä. Kisoja käytetäänkin usein arvokisojen ja maailmancupkisojen tarkkailu- tai katsastuskisoina.
Alkamisaika
10.12.2021 klo. 08:44
Kilpailunumero
65

Yhteystiedot

Kilpailun järjestäjän yhteystiedot

Järjestävä seura
*ei Seuraa